Misuchi-works

Novinky

Fl Evolution  WoW server Evolution - PVP INSTANT - FIX HS SET
WoW server Evolution - PVP mode

Při teleportaci se nastaví i HS (mělo by se zamezit bugnutí neportnutí zpět z BG). Tohle je novinka, takže automaticky HS bude nastaveno jen nove aktivovaným postavám. Připomínám, že je to pouze pro core učely, hráčům na PVP instantě nebude zpřístupněn HS.

Pro hráče, kteří již postavu měli přepnutou doporučuji použít, alespoň jednou OFFLINE HS, které HS pozici nastaví také, stejně jako aktivace, předejde se tak problémům.

Pokud již je vaše postava přepnutá (před touto opravou) nepoužívejte leave BG ve Wintergraspu dokud si nenastavite HS pomoí Offline HS na webu!!!! Na tuto chybu jste byli upozorněni, proto problémy spojené s tímto již nebereme v potaz, jelikož jste neuposlechli instrukcí Admin teamu.

Děkuji za pochopení.
Odkazy: n/a
napsal Jakob - 20.05.2011 - 11:08


komentáře

Seřadit: Sort ascending   
#1 od two 08.09.2011 - 02:55
  nedostupné offline quote

christian louboutin heels kind of gown considering that childhood, then by all indicates discover it crepe satin pumps purple women sandals . In the end, the gown which you really feel happiest sporting may be the 1 which you will appear the most beneficial in, rodita zip platforms white and be far more most likely to constantly bear in mind. Karen De Villiers could be the proprietor of Pay a visit to our web page to watch a gorgeous choice of wedding ceremony dresses, wedding ceremony gowns and night gowns. Osram Opto Semiconductors has unveiled substantial efficiency prototype red LEDs and can also be enhancing its green LEDs too. Osram Opto Semiconductors has claimed a brand new efficiency information for prototype red LEDs. The InGaAlP thin movie gadgets have an efficacy of 119 lm W at an working present of 350 mA, and 136 lm

 «  1 2

Copyright © 2005 - 2017 by A-byte / Dragon J4K0B  |  Powered by webSPELL.org   |   Created by D. Jakob